Op 5 september vangen we terug de lessen aan voor het seizoen 2010-2010. Een iets vroegere start dan gebruikelijk. De volledige geactualiseerde kalender kan je op onze kalender pagina consulteren.

Ook de opendeurdag gaat dit jaar naar gewoonte weer door. Ditmaal op zondag 12 september van 10 tot 13 uur in het Cultureel Centrum te Strombeek-Bever. Inschijven is niet verplicht, en indien gewenst kan je ook op 19 september kennis komen maken. Iedereen is welkom.

Net zoals de andere jaren zijn de september en oktober maand zeer druk. Met absolute uitschieter uiteraard het initiatief Your Next Move dat we voor de derde maal volwaardig steunen. Opnieuw zullen talrijke kinderen tegen elkaar schaken om een kans te maken op een simultaan tegen Nigel Short of Almira Skripchenko. Wie weet zijn ze bij de gelukkigen die geselecteerd worden om deel te nemen aan een simultaan tegen Garry Kasparov op televisie! Inschrijven kan alvast voor wie jonger is dan 16 jaar op de site van Your Next Move.