Op 4 december is er geen les en op 27 november houden we voor al onze leerlingen een mini-toernooi.

Voor een goed verloop van onze activiteiten houden we er aan U zo veel mogelijk op de hoogte te houden van een aantal praktische zaken rond de lessen die we organiseren.

1. Mini toernooi op zondag 27 november 2011

Ons eerste mini-toernooi gaat door op 27 november. In de voormiddag is er de gebruikelijke les. Het toernooi vangt aan om 13h30 en er zijn leuke prijzen voor de deelnemers. Bovendien is deelnemen gratis voor alle leerlingen!

De plaatsen zijn beperkt dus je doet er best aan om voor 25 november je deelname te bevestigen door een mail naar info@jeugdschaak.be te sturen.

2. Lesdagen tot en met Kerstmis

Op onze website http://www.jeugdschaak.be kan je de kalender consulteren met de lesdagen voor gans het jaar. Per definitie zijn er geen lessen tijdens vakantieperiodes zoals Kerstverlof, Krokusverlof en de Paasvakantie.

Op 4 december houdt het cultureel centrum een Sinterklaasfeest. Bijgevolg zijn er geen zalen beschikbaar voor onze lessen en komen deze te vervallen.

De lesdagen tot en met de Kerstvakantie zijn:

  • 20 november
  • 27 november
  • GEEN LES op 4 december
  • 11 december
  • 18 december

3. Bijdrage voor de lessen

Wie voor het eerst schaakles komt volgen bij ons kan de eerste vier lessen van het jaar volledig vrijblijvend volgen. Wie vanaf 20 november besluit de lessen verder te zetten dient dan pas zijn bijdrage te betalen.

We vragen iedereen om eerstdaags de bijdrage van 100 € te storten op rekening:

jeugdschaak.be vzw
Kruipstraat 14
1850 Grimbergen

Rekeningnummer 953-0722723-42