Nu de zomervakantie stilaan ten einde loopt hervatten we de werkzaamheden voor het nieuwe seizoen. Ook dit jaar zijn er een aantal belangrijke veranderingen…

Voor de nieuwe inschrijvingen

Wie nog niet vertrouwd is met onze werking kan met ons kennismaken op de opendeurdag. Deze gaat door op 15 september van 10 tot 12 uur.

We leggen dan onze werking uit en met de kinderen die geïnteresseerd zijn doen we een korte evaluatie. Zo weten we in welke stap ze het best van al beginnen. Wie alle regels van het schaken reeds kent kan onmiddellijk een stapje hoger starten.

Voor wie een reeds lessen heeft gevolgd

Iedereen die reeds vorig jaar deelnam aan de lessen vangen de activiteiten aan op 8 september om 10 uur.

Voor wie lessen zal volgen in stap 3 en hoger is er onmiddellijk de eerste en tweede ronde van het stappen kampioenschap. Wees op tijd anders gaan mogelijk belangrijke punten verloren in de competitie.

Voor de stappen 1, 1+ en 2 is er gewoon een herhalingsles en gelegenheid tot spelen.

Alle inschrijving voor het nieuwe jaar van leerlingen die reeds les gevolgd hebben moeten dus op 8 september gekend zijn. Op deze manier weten we ook precies hoeveel plaatsen we vrij hebben voor de nieuwe leerlingen die deze stappen na de opendeurdag vervoegen.