Op 17 december houden we dit jaar onze opendeurdag. Wie nog niet vertrouwd is met onze werking kan daar met ons kennismaken. Voor wie reeds schaaklessen bij ons volgt kan daar inschrijven voor het nieuwe seizoen.

Voor wie nieuw is

De opendeurdag vind plaats in de Hemmerechtszaal van het cultureel centrum van Strombeek op zondag 17 december en dit van 10 tot 12 uur. Er is een doorlopende presentatie van onze activiteit. Je zal er alle informatie krijgen over de onze werking, de methode en ook kennis kunnen maken met onze medewerkers.

Wie geïnteresseerd is om lessen te volgen kan zich ook laten evalueren. Zo bepalen we wat het niveau is van zoon of dochter waardoor hij op het juiste niveau kan instappen. We geven immers schaaklessen op 6 niveaus in verschillende groepen volgens leeftijd en sterkte. We beginnen bij de allerkleinsten van 5 of 6 jaar die nog niets van schaken kennen tot het niveau van de betere jeugdspeler die deelneemt aan schaakcompetities.

De schaaklessen worden gegeven door ervaren jeugdspelers en volwassenen die zelf gepassioneerde schakers zijn.

Een lessenreeks kost 150 € voor een gans jaar en behelst 23 lessen op zondagmorgen. Je kan onze kalender raadplegen op deze website.

Neem ons op proef en volg de eerste 4 lessen zonder verdere verplichting.

Voor wie reeds lessen volgt

We hebben graag een duidelijk beeld van wie zich inschrijft voor het nieuwe seizoen. Daarom vragen we aan allen om op de opendeurdag langs te komen om zich in te schrijven. Zo weten we precies met hoeveel we in elke stap van start gaan.

Competitiepad vanaf stap 4

Schaken is niet alleen een kwestie van de juiste inzichten aan te leren. Het vergt ook veel oefening. De ideale manier om dit te realiseren is door het deelnemen aan schaakcompetities.

Wie deelneemt aan stap 4 wordt verwacht om ook in competitieverband te spelen. Om dit in goede banen te leiden is er een opvolging in het competitiepad. Wat dit precies betekent wordt ook in een afzonderlijke presentatie verduidelijkt.

Voor wie in stap 3 en hoger zit kan zich ook inschrijven op het competitiepad. Deze afzonderlijke presentatie die doorgaat in het cursuslokaal 2 van het cultureel centrum.

Indien je niet kan langskomen om in te schrijven, geeft ons dan zeker tijdig een seintje!